19:30

Dalen/Krokslätts FF

Referat: IFK Fjärås - Dalen/Krokslätts FF

En lång bortaresa till Fjärås en måndagkväll är en tuff bortamatch på förhand.

Inför matchen lades mycket fokus på att fortsätta på det tema vi var inne på förra matchen men extra fokus på att verkligen utnyttja de chanser som vi skapar av allt bollinnehav. En eloge innan matchen ska också gå till Fjärås som bjöd på riktigt bra service och ett trevligt inbjudande, ett föredömligt mottagande.

Matchen startar på värsta möjliga sett med två missar från vår sida där vi bjuder på två mål första 7 minuterna. Med ställningen 2-0 efter 7 minuter krävs det karaktär och det tycker jag att vi visar. Vi tar oss in i matchen och tar över spelet totalt. Under resten av första spelar vi riktigt bra fotboll och tillslut resulterar det i en reducering efter ett mycket vackert anfall signerat Joel. I halvlek är ställningen 2-1 till Fjärås.

Andra halvleken är också bra men Fjärås höjer sig och bjuder upp till match. Vi fortsätter dock att spela bra men utan att riktigt hota och efter en tilltrasslad situation där vi lyft upp många spelare lyckas Fjärås kontra in 3-1 och detta resultatet står sig till slutet.

Återigen en bra insats där det enda som saknas är målen, men detta kommer att komma.